Cart Cosul este gol. Ai produs in cos. Ai produse in cos.

* Exceptând situațiile când sunt valabile alte oferte, comenzile de bijuterii cu o valoare mai mare de 100 de lei, fără transport, achitate cu cardul, online sau prin transfer bancar, beneficiază de 5 % discount    

Bijuterii din argint cu pietre semipretioase Bijuterii din argint cu pietre semipretioase

Din vechime, pietrele colorate, lucioase, sau cele rare, cu o infațișare mai deosebită au fost considerate prețioase. În aceeași categorie au fost incluse pe parcurs și alte pietre care nu aveau aceleași calitați ca primele, din acest motiv, specialiștii, le-au imparțit în prețioase și semiprețioase. Cândva, pietrele erau caracteristice regalitaților și marii preoțimi. Pe lângă aspectul deosebit, proprietațile excepționale ale pietrelor au făcut ca acestea sa fie folosite ca obiecte de cult incă din Preistorie. Bijuteriile și amuletele au fost purtate incă din Epoca de Piatră, pe lângă rolul decorativ, aveau un deosebit rol protector. Purtătorii lor considerau că purtandu-le erau păziți în totalitate de toate forțele malefice. În timp, după numeroase studii, astrologii au asociat pietrele cu anumite semne zodiacale.

Chiar și în zilele noastre pietrele iși păstrează aceleași puteri. Prin purtare sau prin plasarea lor în apropiere, pietrele pot dinamiza energia personală, pot purifica spațiul, sau pot atrage bogația ( citrinul ). Cuarțul fumuriu și turmalina neagră, au capacitatea de a absorbi energiile negative, emițând în schimb energie curată și pură. Bijuteriile din chihlimbar au efect protector pentru aura personală. O piatră mare din citrin, pe lângă faptul că poate fi un frumos obiect decorativ, atrage bogația și te ajută să o păstrezi. Piatra se plaseaza in Colțul Bogăției, adică colțul din stânga, cel mai indepărtat de ușa de la intrare. Pietrele semiprețioase au o putere la fel de mare ca și cele prețioase. De exemplu topazul albastru, purtat la gât, are capacitatea de a ajuta la transpunerea gândurilor în cuvinte. Peridotul, cunoscut și sub denumirea de '' smaraldul săracilor'', nu are doar efecte decorative, are puterea de a reduce invidia, stresul și înlătură negativitatea. Despre coral se spune ca atunci cand in organismul nostru exista niste dezechilibre, el isi poate schimba culoarea. Daca se deschide la culoare spre alb, e posibil sa avem probleme cu sistemul endocrin, când coralul devine gri, acesta semnalează o problemă a sistemului circulator. Pentru prosperitatea în cuplu, cuarțul roz este cea mai bună alegere. Alternativ pot fi purtate bijuterii cu rodocrozit. Cuarțul roz se plasează în Colțul Relațiilor, adică cel mai îndepărtat colț din partea dreaptă a casei, pornind de la ușa de la intrare, sau sub pat.
Pe blog găsiți mai multe articole interesante despre pietrele semiprețioase.

Bijuterii din argint cu pietre semipretioase

Ordonează:
Hide Sidebar Grilă Listă

Showing 1-16 of 524 results

2 3 4
Setați descendent
Ordonează:
Hide Sidebar Grilă Listă

Showing 1-16 of 524 results

2 3 4
Setați descendent