Pentru noi este foarte importantă părerea dumneavoastră. Dacă ați cumpărat bijuterii de la noi v-am fi recunoscători să împărtășiți și viitorilor cumpărători impresiile pe care vi le-ați făcut despre noi, despre modul de gestionare a comenzilor și despre calitatea bijuteriilor primite.

Vă mulțumim anticipat fiecăruia dintre dumneavoastră!

Comentarii Clienti

Andreea
Mulțumesc pentru profesionalismul de care dați dovadă! Atât cerceii cât și broșa păun achiziționate sunt de nota 10. Sunt exact ca- n poze si conforme cu descrierea ! Sunt bijuterii de calitate , lucrate fin ,arată și foarte bine! Doamna care m-a sunat pentru a confirma comanda și care se ocupă de prezentarea bijuteriilor este de nota 10 , competentă, profesionistă. Felicitări! Livrarea a fost mai mult decât promptă! Mulțumesc inclusiv pentru lavetele primite bonus! Bijuterii de nota 10,oameni de nota 10!
Martie 06, 2024 21:14
Luminita
Foarte mulțumită de bijuteria cumpărată,inel cu lapis ,cât și de livrare.Recomand cu încredere Annes.bijoux.
Reply Noi 06, 2023 21:14
Ana
Mulțumesc!Sunt foarte mulțumită de comandă.Recomand cu mare drag!
Reply Aug 22, 2023 14:06
Dana Motoc
Superb inelul cu astrofilit, foarte bine lucrat,totul la superlativ,voi reveni,mulțumesc!
Reply Iun 11, 2023 17:49
Gabriela
Cerceii Achiziționați pentru fetița mea, cu Minnie și Elsa, sunt absolut superbi! Este foarte incantata de ei! ????
Reply Feb 22, 2023 16:19
Roxana Neagu
Inelul cu lemon topaz este deosebit!!! Mulțumesc
Reply Ian 27, 2023 20:56
Gabriella Pașca
Azi am primit setul pe care l-am alcătuit eu din set deosebit din argint cu email +inel+lant fix din argint, vreau sa va spun ca sunt deosebite , foarte frumos lucrate si modele unice, nu le vezi la tot pasul. Va multumesc pentru bucuria traita, sigur voi reveni!
Reply Noi 10, 2022 12:54
Carmen
Astăzi am primit lănțișorul pe care l am comandat.Multumesc frumos, este exact așa cum mi l doream iar modul în care a fost ambalat m a impresionat .Felicitări!
Reply Apr 13, 2022 13:46
Ioana-Bucuresti
Bijuterii de calitate, comenzi gestionate si livrate cu profesionalism. Va felicit si va multumesc în acelasi timp!
Reply Feb 11, 2022 07:37
Monica-Oana Bolog
Am comandat o pereche de cercei si un inel, ambele au o calitate extraordinara si sunt mult mai frumoase în realitate decât în fotografii. Promptitudinea firmei este deosebită, ambalarea produselor foarte atent realizată, practic, totul este impecabil. Mai rar atâta profesionalism! Recomand cu încredere! Vă mulțumesc mult și voi reveni cu drag!
Reply Apr 16, 2021 13:04
Maria E.
Foarte prompți și profesioniști. Mega încântată de calitatea bijuteriilor primite, de modul de colaborare cu personalul și de livrare. Recomand cu căldură!
Reply Noi 01, 2020 17:23
Natasha
De când i-am descoperit, măcar o dată pe lună intru pe site și găsesc tot felul de comori. Sunt impresionată de diversitatea produselor, de atenția cu care au fost selectate și de calitatea bijuterilor. Comunicarea cu magazinul a fost întotdeauna excelentă iar livrările rapide. Recomand!
Reply Oct 25, 2020 15:53
Cristiana
Am primit astazi comanda! Bijuteriile sunt super! Eu sunt foarte incantata atat de bijuterii cat si de rapiditatea si usurinta cu care au decurs lucrurile de la plasarea comenzii pana la primirea ei. Va multumesc mult! Mi-ati facut ziua mai frumoasa. Recomand cu mare drag din toate punctele de vedere! Succes in continuare! Meritati din plin!
Reply Sep 07, 2020 10:39
Ivana
ECHIPA ANNE'S BIJOUX ESTE PROMPTA SI FOARTE ATENTA LA DETALII. CUMPAR DE AICI FARA GRIJI. BIJUTERIILE SUNT DIN ARGINT SI DE O CALITATE EXTRAORDINARA. RECOMAND!
Reply Iun 16, 2020 06:47
Gabriela V.
Bijuterii minunate, variate, ambalate cu grija. Nu mai vorbesc de personalul firmei: prompti si atenti cu clientii si comenzile. De fapt asa este si normal, dar ?normalitatea ? a devenit o raritate in zilele noastre. Ma bucur tare mult ca v-am descoperit, cu siguranta ati castigat inca un client fidel si multumit!
Reply Iun 08, 2020 23:20
Monique
Felicitări Anne's Bijoux!!! Plasarea comenzii se face foarte ușor, plăcut impresionată de timpul scurt de expediere a bijuteriei. Sunt un client mulțumit, le-am recomandat și prietenelor mele site-ul și să plaseze cu încredere comenzi. La cât mai mulți clienți mulțumiți!
Reply Iun 04, 2020 22:23
Sonia P.
Prima mea comanda si surprinzator a ajuns foarte repede, bijuteriile sunt foarte frumoase, cu siguranța voi reveni.
Reply Iun 04, 2020 17:43
Leon
Recomand! Customer service excelent, promptitudine si profesionalism!
Reply Iun 04, 2020 04:23
Ruth
Super seriosi și prompți. Serviciul cu clienții este de nota 10+. Recomand cu drag!
Reply Mai 28, 2020 03:59
Erika Sandor
Comanda a ajuns cu bine iar bijuterile sunt superbe.Vă mulțumesc pentru promptitudine și pentru că ne oferiți prilejul de a ne mai face mici bucurii în aceste momente. Sănătate și multe vânzări!
Reply Apr 16, 2020 18:53
Lorene
Recomand! Seriosi, iar bijuteriile sunt de foarte buna calitate!
Reply Feb 21, 2020 08:50
Margareta
Oameni minunati, o echipa de profesionisti, servicii de calitate, seriozitate si devotament! Sunt extrem de bucuroasa ca bijuteriile achizitionate au fost fix ceea ce mi-am dorit eu cat si cei carora le-am oferit de Craciun. Recomand din tot sufletul !
Reply Dec 30, 2019 10:36
Adelina
Am comandat mai multe bijuterii, au sosit extrem de repede, ambalate perfect și cu o surpriză plăcută în colet. Bijuteriile comandate de foarte buna calitate, comunicarea a fost excelentă, am fost contactată telefonic privitor la expedierea comenzii și ziua de livrare. Per total, am o părere foarte bună și în final am fost un client fericit!
Reply Dec 12, 2019 17:01
Gilda
O echipa minunata. Amabilitatea, rabdarea si buna educatie nu pot sa nu fie laudate.. magazinul este divin, bijuterii minunate, cu greu te opresti la una! Dupa experiente negative cu alte magazine, livrarea a fost exact asa cum mi-as fi dorit să fie, adica de nota 10! Recomand cu drag si incredere!
Reply Dec 03, 2019 07:26
Cornelia
Îmi doream de mult o brățară cu turmaline, vă mulțumesc, este o splendoare! Fiind prima comandă pe care am făcut-o la dumneavoastră pot afirma că am rămas impresionată și sunt foarte mulțumită de felul în care a decurs această colaborare. Voi reveni cu drag și voi mai face comenzi! Mult succes!
Reply Noi 17, 2019 07:28
Claudia
Apreciez diversitatea bijuteriilor si serviciile de nota 10. Multumesc echipei Anne's Bijoux si recomand tuturor!
Reply Noi 12, 2019 11:43
NATY
Am ales cu greu bratara cu chihlimbar pentru ca toate sunt absolut superbe.Am asteptat cu nerabdare sa treaca weekendul ,sa primesc coletul .Sunt incantata de alegerea facuta ,bratara este superba iar chihlimbarul montat in ea are o nuanta fascinanta.Ma bucur sa impartasesc aceste cateva ganduri cu voi pentru ca sunt pe deplin multumita si incantata.Va sunt recunoscatoare pentru cadoul surpriza ,voi reveni cu mare drag intre toate minunile astea.Numai bine!
Reply Oct 28, 2019 13:46
Ingrid
Astazi am primit comanda, bucuria mea a fost nemarginita!!!!!!! Minunat tot ceea ce am primit. Va multumesc!
Reply Oct 14, 2019 01:38
Nela
Bucurie și încântare pentru gâzulica mea cochetă. Vă recomand, la voi am găsit cele mai mai frumoase bijuterii pentru fetițe. Cliente fidele vom deveni pentru că următoarele achiziții vor fi pentru mine. Mulțumiri din partea Teonei!
Reply Sep 19, 2019 13:14
Lorena
Iubesc acest magazin din Piatra Neamt, deoarece toate bijuteriile sunt superbe, de cea mai bună calitate, iar echipa este absolut minunată. Pe lângă bijuterii din argint am cumpărat cele mai frumoase brățări hand made din pietre sau meșterite din șnur. Creativitatea, culorile incredibile și faptul că modelele sunt întotdeauna altele, m-au cucerit. Abia astept sa vad cu mă mai surprindeți. Jos palaria!
Reply Sep 13, 2019 07:17
Antoaneta
Recomand, foarte profi! Au respectat toate regulile de vanzare! Produs de calitate, expediat repede, chiar daca se pregateau sa plece in concediu, livrat in timpul optim. Va felicit si multumesc în acelasi timp! In concluzie 5 stele din partea mea! Cu siguranta voi reveni! * Concediu placut!
Reply Aug 26, 2019 14:09
Eva
Recomand cu drag! Argint de calitate, produse minunate, in functie de dorințele clientului, o foarte buna colaborare (inclusiv sfaturi), seriozitate! Totul la superlativ!
Reply Aug 20, 2019 09:12
Ioana-Anca
Finețe, strălucire, frumusete. Tot ce-ți poti dori de la o bijuterie. La care se adaugă profesionalismul, solicitudinea, seriozitatea si politețea echipei. Multumesc!
Reply Aug 13, 2019 08:43
Petru
Prima calitate pe care o au ca firma e ca stiu sa comunice si sa asculte clientul. Indiferent daca acesta este dificil sau nu, pe mine au reusit sa ma multumeasca. Bravo! Bijuteria avea toate descrierile, arata bine, de calitate... Multumesc doamnei de la call center!
Reply Iul 31, 2019 00:34
georgiana
Comandati cu toata increderea, oamenii astia chiar stiu ce fac: scot feminitatea in evidenta cu ajutorul bijuteriilor minunate si pline de originalitate pe care le comercializeaza! Comunicare excelenta (am fost consiliata cu multa rabdare si in detaliu), livrare prompta, ambalare ireprosabila... Datorita voua, si a bijuteriilor frumoase cumparate de la voi, sunt admirata in fiecare zi!
Reply Iul 30, 2019 02:22
Dana Berea
Merita cu siguranta sa achizitionati bijuteriile Anne's, pentru placerea proprie, sau pentru un cadou deosebit. Dupa doua comenzi facute pot afirma fara a exagera ca sunt foarte multumita de calitatea bijuteriilor, cat si de modul placut in care am colaborat cu cei care gestioneaza comenzile. Multumesc Anne's Bijoux!
Reply Mar 21, 2019 09:46
Marioara
Bună ziua! Am primit cele două inele comandate. Nu am cuvinte să le descriu. Sunt minunate, unice, superbe, de vis !!! Nu îmi mai pot lua ochii de la ele. Mulțumesc echipei Anne’s bijoux pentru colaborare. Sunteți cei mai buni !!! Coletul ambalat cu grijă, comanda onorată rapid, bijuterii superbe și prețuri foarte bune. Recomand tuturor celor care sunt atrași de bijuterii și pietre semiprețioase naturale de calitate superioara și modele unice. Vă mulțumesc și pentru cadou. Voi mai reveni cu siguranță. Vă doresc mult succes in continuare și sper să vă descopere cât mai mulți clienți!
Reply Ian 21, 2019 12:23
Rebeca
Anne’s este o poveste frumoasă, scrisă cu multă căldură și profesionalism! Recomand din suflet!
Reply Ian 05, 2019 03:53
Elena
Multa pasiune, profesionalism si calitate maxima!
Reply Dec 10, 2018 18:23
Gloria
Foarte corecti, iar bijuteriile sunt calitative si superbe! Recomand cu drag!
Reply Noi 06, 2018 10:55
Robert
Multumiri pentru bratara! A ajuns la timp si in bune conditii. Sunt foarte multumim si va recomand!
Reply Oct 21, 2018 07:36
Emilia
Felicitări! Sunteti de nota 10. Foarte multumita de colaborare. Recomand!
Reply Oct 10, 2018 05:34
Magda
Recomand! Super produse,super comunicare!
Reply Sep 28, 2018 10:33
Antonio
Salutare! Mi-au ajuns bijuteriile comandate, sunt mult mai faine in realitate, deci asta inseamna ca sunt foarte multumit si o sa mai cumpar de la voi! Va recomand!
Reply Sep 24, 2018 09:01
Justina Popoviciu
Vă mulțumesc! Coletul a ajuns la timp, în bune condiții, iar bijuteriile sunt așa cum le-am visat! Vă recomand din toată inima!
Reply Sep 18, 2018 12:04
celia
Am primit astazi bijuteriile comandate, nepotelele mele au fost tare incantate! Va multumesc, sunt tare frumoase si va multumesc si pentru rabdarea de a ma ajuta sa aleg bijuteriile. Sa aveti succes!
Reply Sep 07, 2018 09:42
maudlene
Am primit cadou de curând o brățară cu pietre achiziționată de la Anne’s Bijoux, e superbă, nu mă îndur să o mai dau jos de la mână! Și am rămas foarte plăcut surprinsă și de calitatea ei, de atenția cu care a fost ambalată. Îi recomand!
Reply Aug 27, 2018 21:48
Cathy
Nu mi-au mai ramas degete libere, dar de cand v-am descoperit nu ma mai pot abtine, ati devenit ca nevoia de aer! Aveti cele mai frumoase inele, sunt de foarte buna calitate, iar preturile sunt pentru toate buzunarele. Si mai sunteti si extrem de draguti! Va recomand de cate ori am ocazia!
Reply Aug 20, 2018 16:02
Eveline
Cand un lucru este facut cu sufletul se vede in rezultate! Oameni minunati, bijuterii superbe, servicii ireprosabile. Va recomandati singuri prin seriozitatea de care ati dat dovada de fiecare data!
Reply Aug 12, 2018 13:17
Dani
Calitatea este foarte buna, serviciul rapid iar inelul cumparat este superb, mai frumos decat in fotografie.
Reply Iul 10, 2018 11:21
eniko tompa
Am primit comanda f repede si inelul e superb. Voi reveni cu alte comenzi!!! Va doresc succes in continuare!
Reply Iun 29, 2018 16:43
Isabela S., Bucure?ti
Totul la superlativ!!!!!!! Seriozitate și profesionalism!!!! Să aveți parte de cît mai mulți clienți și să rămâneți mereu așa!!
Reply Iun 29, 2018 12:43
Jorjette
Iubesc argintul si bijuteriile din argint, iar modelele pe care le aveti pe site sunt extraordinar de frumoase! Sunteti o experienta minunata, felicitari pentru munca depusa! Va recomand cu drag! Spor in toate si la cati mai multi oameni frumosi care sa aleaga Anne's Bijoux!
Reply Iun 27, 2018 12:27
Ana T.
Cei care au cumpărat știu că sunt minunate, celor care încă nu au făcut-o le recomand cu căldură, bijuterii deosebite, amabilitatea la ea acasă, totul la superlativ. Felicitări Anne’s Bijoux, putere și inspirație!
Reply Iun 24, 2018 12:55
Ilinca Marcu
Foarte mulțumită, atât de bijuteriile comandate, care sunt superbe, cât şi de modul de ambalare ! Vă recomand tuturor! Succes şi cât mai multe vânzări!
Reply Iun 24, 2018 07:55
Delia Florina
BIJUTERII DE ARGINT CU DESIGN DEOSEBIT, POTRIVITE ATAT UNUI STIL ELEGANT CAT SI UNUI STIL CLASIC. FELICITARI ANNES BIJOUX! SUCCES IN CONTINUARE.
Reply Iun 21, 2018 15:30
Corina S.
Am primit ieri ceasul, este exact cum l-ati descris, frumos si elegant! Va multumesc! Va urmaresc si cu siguranta voi reveni cu alte comenzi. Succes in ceea ce faceti!
Reply Iun 19, 2018 08:55
Elena
Multumesc echipei Anne's Bijoux! Sunt foarte incantata de produsele achizitionate si de calitatea lor!
Reply Iun 18, 2018 07:31
Alex Mitrea
Bijuterii de calitate, seriozitate, promptitudine in expediere, bună comunicare, recomand !
Reply Iun 17, 2018 18:10
Claudia, Sacele
V-am gasit pe fb., recunosc ca initial am fost usor sceptica, mai ales ca nu mai comandasem niciodata on-line, va multumesc ca mi-ati creat experiente pozitive! Comandati cu incredere!
Reply Mai 21, 2018 16:52
Velea Alex
Inelul a fost perfect, va multumesc ca m-ati ajutat in alegerea lui si a dimensiunii corecte. Voi mai cumpara de la voi.
Reply Feb 16, 2018 16:20
Danuta Caramfil
Bijuterii frumoase, personal cald si amabil, o placere sa comandam de la voi. Atat eu, cat si colegele mele va multumim oameni frumosi ca existati!
Reply Feb 05, 2018 16:16
Ionut, Anglia
Cu ajutorul vostru am reusit sa imi surprind sotia in cel mai frumos moment al anului, Craciunul, pentru asta va sunt recunoscator si va recomand tuturor!
Reply Ian 02, 2018 16:06
Geta
FELICITARI! Sunt minunate si f.f.diferite de tot ce am vazut pe piata. De doua luni va urmaresc si deja am doua comenzi , iar imediat ce am primit-o pe a doua am fost curioasa de noutati. Imi plac cele sofisticate si asimetrice,sunt feminine si moderne pt toate gusturile,ca sa nu mai spun ca ma uimesc preturile pt unele modele. Echipa e excelenta si serviciile. Bafta si LA MULTI ANI!
Reply Dec 04, 2017 14:56
Catalin Enache
Lantul si bratara sunt ceea ce mi-as fi dorit sa primesc! Va multumesc si multa bafta!
Reply Noi 26, 2017 16:04
Bon?e Dorothea
Totul la superlativ. Chiar acum caut un alt produs pentru o noua comanda. Pe mine m-ati castigat de client permanent! Multumesc!
Reply Noi 06, 2017 16:42
Ioana Popescu
Am primit comanda si sunt foarte multumita! Atat de timpul de livrare, cat si de calitatea produselor. Recomand!
Reply Sep 01, 2017 09:52
ALEXANDRA
TOATE COLIERELE LUATE DE LA VOI SUNT BESTIALE! MODELE TINERESTI, CALITATIVE, DEJA AM MAI PUS OCHII PE CATEVA... SUNTETI CEI MAI TARI!
Reply Aug 18, 2017 17:27
Crina L.
Bijuterii surprinzator de frumoase, elegante, in curand e ziua mea, ma gandesc foarte serios sa-mi aleg cadourile de la voi!
Reply Mai 21, 2017 17:22
Sbarcea Cristina
Sunt foarte multumita de bijuteriile primite in colet. Sunt la fel de frumoase ca in fotografii! Va multumesc, cred ca voi mai comanda si altele...
Reply Feb 11, 2017 15:42
Vica P.
Va multumesc din suflet pentru promptitudine, preocupare si interesul lucrului bine facut! Bijuteriile sunt superbe, pozele sunt eclipsate de realitate, iar cadoul m-a surprins in mod placut. Nu e prima comanda la dv si nici ultima...voi reveni oricand cu placere pe site-ul Anne's Bijoux! Iar la intrebarile puse de prietenii si cunostintele mele vizavi de provenienta bijuteriilor pe care le port, va voi recomanda cu inima deschisa. Felicitari!!!
Reply Oct 27, 2016 14:51
Gabriela
Excelent-Profesionalism, calitate, promptitudine, amabilitate. Va multumesc si pentru cadoul-surpriza! Voi reveni cu siguranta cu noi comenzi si voi recomanda cu incredere serviciile ''Anne's bijoux''
Reply Sep 29, 2016 08:41
Cazacu Monica
Va multumesc pentru produsele primite si pentru amabilitatea dumneavoastra. Recomand tuturor aceste produse.
Reply Aug 08, 2016 16:47
Mihaela
Sunt placut impresionata de promptitudine, felul cum au fost ambalate produsele si bineinteles de produse care in realitate arata mai bine ca cele din poza. Voi mai vizita site-ul cu siguranta, iar cand voi avea nevoie sa ofer un cadou ma voi gandi sa aleg ceva si de aici.
Reply Aug 04, 2016 01:39
Nicoleta
Azi am primit setul cu fluturaşi! Extraordinar de frumos! Super încântată! Si surpriza de care nu ştiam! Voi mai vizita site-ul dumneavoastră!
Reply Aug 02, 2016 03:30
Carata Gina
Am comandat cateva seturi pe acest site si, desi era sambata si nu lucrau, am fost sunata imediat. Am primit sfaturi in legatura cu alegerea cutiutelor cadou si am fost asigurata ca voi primi comanda in cel mai scurt timp posibil. Asa a fost! Am fost anuntata de fiecare etapa a comenzii si am reusit sa intru in posesia bijuteriilor mai repede chiar decat am sperat! Multumesc! Am recomandat situl dumneavoastra si altora! Succes!
Reply Iun 29, 2016 10:27
Lapadatescu Florina
Dupa setul cu zultanit, tare mi-as fi dorit si o bratara cu aceleasi pietricele. Mi-am exprimat dorinta printr-un telefon la firma. Si ce credeti???… Dorinta mi-a fost indeplinita( desi nu era in stoc ). Multumesc din suflet! Nu credeam ca pot gasi atata intelegere, atata daruire. Se observa ca celor de la aceasta firma le e drag ceea ceea ce fac. Multumesc inca o data, multa sanatate si mult succes in afaceri!
Reply Iun 14, 2016 00:54
Anais D.
Recomand cu căldură, foarte serioşi!
Reply Mai 30, 2016 11:50
Florina
Nu am rezistat tentației şi am comandat un set cu alexandrit. Aceeaşi voce deosebită la telefon, aceeaşi intelegegere (am schimbat comanda inițială) , aceeaşi promptitudine. Sunt foarte mulțumită de această firmă. Felicitări pentru modul de prezentare, felicitări pentru tot! Cu siguranță vă voi mai căuta
Reply Mai 15, 2016 08:33
Lapadatescu Florina
Azi am primit setul de bijuterii cu zultanit. Bijuteriile arata exact ca in poza. Piatra chiar este zultanit, isi schimba culoarea in functie de lumina. Este o minunatie! Apreciez promptitudinea cu care ati trimis bijuteriile, faptul ca ati facut tot posibilul sa ajunga a doua zi (sambata), de ziua mea, desi comanda a fost facuta vineri dupa ora 12. Va felicit pentru tot! Imi plac toate bijuteriile pe care le aveti. Sunt superbe, iar pretul este mai mult decat onorabil. Mai mult ca sigur ca voi deveni un client fidel si va voi recomanda si prietenilor. Multumesc pentru tot!
Reply Apr 23, 2016 18:22
Monica
Azi am primit cerceii sunt superbi, fetita mea de aproape 5 ani este foarte incantata de ei. Cu siguranta o sa mai auziti de noi. Multumim
Reply Mar 22, 2016 10:46
Stefan Mioara
A venit comanda si pot spune ca inelul este SUPERB!...Va felicit pentru bijuterii cat si pentru modul de expediere a lor si anume:promptitudine si seriozitate!...Cu siguranta va voi mai face comenzi , am devenit cel mai aprig fan al magazinului dvs.online si...tine-ti-o tot asa pentru ca frumusetea podoabelor este a noastra si castigul este al dvs! nu pot sa va uit annes bijoux! o zi buna ! numai bine multumesc mult
Reply Mar 16, 2016 07:39
Alina
Vă mulțumesc pentru minunatele bijuterii, pentru cadou, pentru consiliere şi seriozitate! Toate bijuteriile îmi plac, dar inelul cu zultanit este demențial. Dacă înainte nu purtam bijuterii din argint, acum cu siguranță sunt fan bijuterii Anne’s Bijoux :). Vă recomand din toată inima! Se vede că puneți suflet în ceea ce faceți şi asta contează foarte mult. Baftă multă şi să aveți un an excelent, că meritați!
Reply Ian 02, 2016 11:00
Lavinia
Sunt placut impresionata de calitatea bijuteriilor comandate si de profesionalismul de care a dat dovada echipa Anne's Bijoux! Voi deveni in mod cert client fidel! Recomand cu incredere! Felicitari si multumesc!
Reply Dec 20, 2015 12:36
Andra
Am comandat un set pentru fetite. Foarte frumoase si finute. Livrare rapida si comunicare buna. Am primit in cutie si o surpriza mica... o bratarica snur rosie tot pentru copii.foarte draguta. Recomand! Si voi reveni cu drag!
Reply Noi 03, 2015 10:28
Monica Monica
Şi eu am comandat de două ori şi chiar nu ai ce le reproşa, sunt serioşi, produsele sunt superbe, exact ca în poze, corespund descrierilor, îi recomand.
Reply Oct 28, 2015 23:07
Laura S., Brasov
Am trei comenzi facute la Anne's Bijoux, sunt foarte mulţumită şi îi recomand atât pentru calitatea produselor cât şi pentru seriozitatea şi profesionalismul de care au dat dovadă de fiecare dată. A treia comandă a fost pentru un cadou surpriză, pe care mi l-au expediat frumos ambalat şi la timp pentru aniversarea destinatarului, la Constanța. Pentru sărbătorile de iarnă nu îmi mai fac nici o grijă, cu siguranță aleg tot Anne's Bijoux!
Reply Oct 21, 2015 01:12
Carmen
Foarte frumoase
Reply Iun 21, 2015 10:38
Sorina, Bucuresti
Am cumparat bijuteriile Anne's, sunt mult mai frumoase in realitate iar cei care gestioneaza acest site super draguti. Recomand si voi mai reveni cu alte comenzi!
Reply Mar 08, 2015 06:19
Gabriela Ignat
Produse de calitate, servicii ireprosabile si consiliere, sunt foarte multumita de Anne's Bijoux
Reply Mar 03, 2015 09:33
Nina
f multumita voi mai comanda.
Reply Mar 02, 2015 02:15
Simona - Cluj Napoca
Sunt multumita de felul in care echipa gestioneaza comenzile facute. Bijuteriile pe care le-am comandat sunt exact cum apar pe site. Nicio diferenta. Imi plac mult, sunt deosebite iar PRETUL IN RAPORT CU CALITATEA lor. Recomand tuturor iubitorilor de bijuterii frumoase, ANNE'S BIJOUX! NU VETI REGRETA!
Reply Ian 20, 2015 03:50
Simona
Eu am facut comanda de mai multe bijuterii, serviciile au fost excelente, produsele sunt impecabile,se pasteaza neschimbate, iar raportul calitate-pret este perfect, isi merita toti banii. Multumesc si recomand tuturor cu cea mai mare incredere!
Reply Sep 28, 2014 07:21
Roxana
Sunt foarte multumita de acest site, varietate si calitate, iar serviciile excelente! Recomand cu caldura!
Reply Sep 24, 2014 15:26
Iulia Ionita-Mania
Bijuterii frumoase si de calitate! Excelent raport pret-calitate! Recomand cu drag
Reply Iun 24, 2014 08:46