Coș de cumpărături

Exceptând situațiile când sunt valabile alte oferte, toate comenzile de bijuterii cu o valoare mai mare de 100 de lei, fără transport, achitate prin transfer bancar sau cu cardul, online, beneficiază de 5 % discount. Transportul este gratuit pentru comenzile de bijuterii care depășesc 250 de lei, fără transport. Bifați acest lucru la finalizarea unei comenzi. 

Safir

Safirul este o piatra care a fascinat din cele mai vechi timpuri, simbol al bogatiei, considerata ca aduce putere si onoare. Capabila sa inlature durerile de cap, sa inlature certurile si sa aduca nemurirea celui care o poarta. In Evul Mediu, safirul era o piatra episcopala, reprezenta raiul si valorile spirituale cele mai inalte.

In India, safirul este considerat piatra fertilitatii si ajuta femeile insarcinate la nastere. In cartile vechi simbolizeaza credinta, speranta si intelepciunea, se spune ca atrage spiritele bune si fereste de accidente. Semnificatia religioasa a safirului a fost lansata in sec. al XII - lea, de catre episcopul Rennes, iar in urma laudelor acestuia, safirul s-a folosit tot mai des la impodobirea obiectelor bisericesti. Traditia spune ca si legile lui Moise date pe munte, au fost gravate in piatra din safir, iar grecii apreciau aceasta piatra consacrand-o cultului lui Zeus.

Safirul confera pace mentala, alunga depresia si stimuleaza puterea de concentrare. Daca este plasat pe gat, elimina frustrarile si faciliteaza expresia de sine. Vindeca ochii, trateaza bolile sangelui, reduce hemoragia, intareste venele si le imbunatateste elasticitatea. In general se recomanda a fi purtat pe piele, sub forma de pandant sau inel, sau plasat pe locul afectat.

Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

1 articol

Setați descendent
pe pagină