Cart Cosul este gol. Ai produs in cos. Ai produse in cos.

* Exceptând situațiile când sunt valabile alte oferte, comenzile de bijuterii cu o valoare mai mare de 100 de lei, fără transport, achitate cu cardul, online sau prin transfer bancar, beneficiază de 5 % discount    

Turcoaz ( peruzea ) Turcoaz ( peruzea )

Turcoazul este o piatra folosita si apreciata din vechime. A fost deosebit de apreciat de azteci, egipteni, mai tarziu de otomani, de unde ii vine si numele ( turque in limba franceza ) a fost utilizat multa vreme pentru confectionarea vaselor, inelelor, broselor si a altor bijuterii.
Turcoazul era considerat piatra fericirii in Orient si exista credinta ca il fereste pe purtator de muscaturile serpilor.
Se considera ca are efecte terapeutice foarte eficiente, care mangaie sufletul si confera bunastare corpului. Se spune ca isi schimba culoarea pentru a avertiza pericolul infidelitatii. Turcoazul promoveaza aspiratia spirituala, imbunatateste comunicarea, amplifica intuitia si faciliteaza meditatia. Este piatra purificarii, alunga energiile negative si protejeaza impotriva poluantilor din mediu.
Echilibreaza si aliniaza chakrele cu corpurile subtile si racordeaza nivelul fizic cu cel spiritual. Se considera ca uneste Cerul cu Pamantul si pune la unison energia masculina cu cea feminina. La nivel psihologic, confera tarie de caracter, dizolva atitudinea de martir si autosabotajul. la nivel mental confera o stare de calm interior, dublat de luciditate si ajuta la expresia creatoare de sine. Stimuleaza romantismul, iar la nivel emotional stabilizeaza starea de spirit si linisteste.
Este ideal de purtat cand ne simtim epuizati, depresivi, sau cand facem atacuri de panica.
Stimuleaza sistemul imunitar, regenereaza tesuturile, are efecte vindecatoare asupragutei, reumatismului si bolilor stomacului.

Turcoaz ( peruzea )

Ordonează:
Hide Sidebar Grilă Listă

14 Articole

2 3 4
Setați descendent
Ordonează:
Hide Sidebar Grilă Listă

14 Articole

2 3 4
Setați descendent