Coș de cumpărături

Exceptând situațiile când sunt valabile alte oferte, toate comenzile de bijuterii cu o valoare mai mare de 100 de lei, fără transport, achitate prin transfer bancar sau cu cardul, online, beneficiază de 5 % discount. Transportul este gratuit pentru comenzile de bijuterii care depășesc 250 de lei, fără transport. Bifați acest lucru la finalizarea unei comenzi. 

Onix

Il gasim intr-o mare varietate de culori, negru, cenusiu, alb, albastru, maro, galben si rosu. Este o piatra datatoare de putere, calmeaza in perioadele cu mult stres, ofera liniste in perioadele dificile sau confuze. Promoveaza vigoarea, vitalitatea , stimuleaza increderea in sine si te ajuta sa te simti bine indiferent de circumstante .
Este un tonic al mintii, alina temerile si grijile coplesitoare, ofera darul nepretuit al deciziilor corecte. Echilibreaza energiile iyn si yang in interiorul corpului.
Are efecte benefice pentru oase, dinti, maduva spinarii si talpi. Trebuie purtat pe partea stanga a corpului, sau plasat pe locul afectat.

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 35

Setați descendent
pe pagină
Pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 35

Setați descendent
pe pagină
Pagină