Coș de cumpărături

Exceptând situațiile când sunt valabile alte oferte, toate comenzile de bijuterii cu o valoare mai mare de 100 de lei, fără transport, achitate prin transfer bancar sau cu cardul, online, beneficiază de 5 % discount. Transportul este gratuit pentru comenzile de bijuterii care depășesc 250 de lei, fără transport. Bifați acest lucru la finalizarea unei comenzi. 

Carneol ( cornalina )

Carneol, este o varietate de cuart, exploatata de peste 2000, pentru confectionarea obiectelor decorative, a bijuteriilor si confectionarea sigiliilor. Este o piatra cu energii foarte inalte, excelenta pentru restabilirea vitaliratii si a motivatiei. Stimuleaza creativitatea, confera curaj, alunga apatia, ajuta la obtinerea succesului in afaceri si ii ajuta pe cei care nu au incredere in ei.
Carneolul imbunatateste capacitatea analitica, amplifica puterea de concentrare, calmeaza furia si inlatura negativitatea emotionala, inlocauid-o cu pofta de viata. Stimuleaza metabolismul, sporeste fertilitatea, amelioreaza problemele zonei lombare, reumatismul, artrita si depresia. Imbunatateste absorbtia vitaminelor si mineralelor, intareste inima si revitalizeaza.

Cakra: sacru

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

Setați descendent
pe pagină