Coș de cumpărături

Exceptând situațiile când sunt valabile alte oferte, toate comenzile de bijuterii cu o valoare mai mare de 100 de lei, fără transport, achitate prin transfer bancar sau cu cardul, online, beneficiază de 5 % discount. Transportul este gratuit pentru comenzile de bijuterii care depășesc 250 de lei, fără transport. Bifați acest lucru la finalizarea unei comenzi. 

Martisoare din argint

Ce poate fi mai frumos decat sa dăruiești? Tuturor ne place să dăruim. Mărțișoarele Anne's Bijoux, fiind realizate din argint 925, sunt bijuteriile care pot fi purtate oricând, indiferent de anotimp și nu sfârșesc într-o cutiuță cu amintiri, ci vă oferă garanția că vor fi păstrate pentru mult timp. Mărțișorul, oferit în fiecare an pe data de 1 Martie, reprezintă triumful primăverii asupra iernii. Este considerat un simbol al primăverii, al revenirii la viață a naturii și un talisman al norocului. Șnurul împletit alb și roșu, accesorizat cu diverse elemente pline de semnificație, este bine înrădăcinat în tradiția noastră. De asemenea reprezintă un simbol cultural înconjurat de multe legende și obiceiuri frumoase.

* Tradiția spune că mărțișorul se poarta pana în momentul în care înfloresc trandafirii sau vișinii. Atunci firul roșu se pune pe un trandafir sau pe o ramură a unui vișin. În alte regiuni, mărțișorul se poartă atât cât durează zilele Babelor sau până la Florii, când se scoate și se agață de crengile unui copac. Se crede că, dacă pomul va rodi, persoana care a purtat mărțișorul va avea un an plin de noroc. Atunci când mărțișorul este aruncat după o pasare, purtătorul va fi ușor precum pasărea.

** Sursa:desarbatori.ro

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 78

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 78

Setați descendent
pe pagină