Cart Cosul este gol. Ai produs in cos. Ai produse in cos.

* Exceptând situațiile când sunt valabile alte oferte, comenzile de bijuterii cu o valoare mai mare de 100 de lei, fără transport, achitate cu cardul, online sau prin transfer bancar, beneficiază de 5 % discount    

Martisoare din argint

Ce poate fi mai frumos decat sa dăruiești? Tuturor ne place să dăruim. Mărțișoarele Anne's Bijoux, fiind realizate din argint 925, sunt bijuteriile care pot fi purtate oricând, indiferent de anotimp și nu sfârșesc într-o cutiuță cu amintiri, ci vă oferă garanția că vor fi păstrate pentru mult timp. Mărțișorul, oferit în fiecare an pe data de 1 Martie, reprezintă triumful primăverii asupra iernii. Este considerat un simbol al primăverii, al revenirii la viață a naturii și un talisman al norocului. Șnurul împletit alb și roșu, accesorizat cu diverse elemente pline de semnificație, este bine înrădăcinat în tradiția noastră. De asemenea reprezintă un simbol cultural înconjurat de multe legende și obiceiuri frumoase.

* Tradiția spune că mărțișorul se poarta pana în momentul în care înfloresc trandafirii sau vișinii. Atunci firul roșu se pune pe un trandafir sau pe o ramură a unui vișin. În alte regiuni, mărțișorul se poartă atât cât durează zilele Babelor sau până la Florii, când se scoate și se agață de crengile unui copac. Se crede că, dacă pomul va rodi, persoana care a purtat mărțișorul va avea un an plin de noroc. Atunci când mărțișorul este aruncat după o pasare, purtătorul va fi ușor precum pasărea.

** Sursa:desarbatori.ro

Martisoare din argint

Ordonează:
Hide Sidebar Grilă Listă

Showing 1-16 of 80 results

2 3 4
Setați descendent
Ordonează:
Hide Sidebar Grilă Listă

Showing 1-16 of 80 results

2 3 4
Setați descendent