Coș de cumpărături

Toate comenzile de bijuterii achitate prin transfer bancar sau cu cardul, online, beneficiază de 5 % discount. Transportul este gratuit pentru comenzile de bijuterii care depășesc 250 de lei, fără transport. Bifați acest lucru la finalizarea unei comenzi. 

 

Ametist

Ametistul este cea mai frumoasa piatra dintre varietatile cuartului, cunoscut de egiptenii antici, etrusci si de romani. In vechime, simbol al dragostei, in Evul Mediu era denumit '' piatra episcopala'', se credea ca-l vindeca pe purtator de vraji. Este o piatra protectoare, cu o vibratie spirituala puternica. Este un tranchilizant natural, blocheaza energiile negative din mediul exterior, are mari puteri vindecatoare, ajuta la depasirea dependentelor si blocajelor de orice fel.
Este extrem de benefic pentru minte, calmeaza, stimuleaza, imbunatateste asimilarea noilor idei si face legatura intre cauza si efect.Ametistul imbunatateste memoria si stimuleaza motivatia, ajutand la stabillirea obiectivelor realiste.
Este util in caz de insomnie, echilibreaza excesele emotionale, elimina furia, teama si anxietatea. Alina tristetea si durerea sufleteasca, fiind util celor care au pierdut pe cineva drag.
Ametistul stimuleaza secretia hormonilor, echilibreaza sistemul endocrin si metabolismul. Reduce durerile de cap, elimina tensiunile.
Culoare: de la purpuriu la albastru-lavanda
Chakra: crestet

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 73

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-15 din 73

Setați descendent
pe pagină