Coș de cumpărături

Toate comenzile de bijuterii achitate prin transfer bancar sau cu cardul, online, beneficiază de 5 % discount. Transportul este gratuit pentru comenzile de bijuterii care depășesc 250 de lei, fără transport. Bifați acest lucru la finalizarea unei comenzi. 

 

Zultanit

Este o piatra relativ noua in industria bijuteriilor. Ceea ce este fascinant la ea e ca arata total diferit in functie de sursa de lumina din care este privita. Privita in lumina artificiala are o nuanta minunata de verde, iar la lumina naturala are nuante de mov- lila , roz, galben pal spre maroniu. Desi mai sunt pietre care isi schimba culoarea, la zultanit schimbarea este foarte vizibila. Zultanitul mai este denumit si Diaspore provine din cuvantul grecesc "diaspherein , care inseamna " a risipi" ( denumire contestata ).
Zultanit a fost numit de catre Murat Akgun in onoarea celor 36 de sultani care au condus Imperiul Otoman, in Anatolia, in secolul 13. Si, desi a fost descoperit in 1801, in Muntii Ural, Rusia, Turcia e principala sursa de zultanit.

Vizualizare ca Grilă Listă

10 Articole

Setați descendent
pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă

10 Articole

Setați descendent
pe pagină