Coș de cumpărături

* Exceptând situațiile când sunt valabile alte oferte, comenzile de bijuterii cu o valoare mai mare de 100 de lei, fără transport, achitate cu cardul, online sau prin transfer bancar, beneficiază de 5 % discount    

Cum plătesc

Aveți la dispoziție trei variante de plată și posibilitatea de a alege una dintre metodele de plată de mai jos:

 

1. Plata online, cu cardul

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. Avantajele acestei metode de plata sunt :

 - siguranță

 - comoditate și ușurință în procesul de comandă

 - în plus puteți oferi mai ușor cadouri și îi puteți surprinde pe cei dragi în cazul în care sunteți în afara țării sau in alt județ

 

Pentru finalizarea unei tranzacții trebuie furnizat:

* numele posesorului cardului

* codul cardului - compus din toate cifrele de pe fața cardului, fără spațiu între ele

* data de expirare a cardului

* ultimele trei cifre inscripționate pe banda din spate a cardului

 

! Anne's Bijoux nu are acces și nici nu salvează aceste date.

 

2. Ordin de plata interbancar

Plata prin transfer bancar se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. După trimiterea comenzii veți primi toate informațiile necesare și factura proformă care conține datele care trebuie înscrise pe ordinul de plată. În acest caz clientul trebuie să faca plata până la ora 17, în aceeași zi în care i s-a emis factura proformă. În caz contrar comanda se anulează. 

* Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății de catre bancă .

 

3. Plata în sistem ramburs, la curier

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri plata se va face pe loc către comisionarul care efectuează livrarea.