Coș de cumpărături

 * Comenzile achitate cu cardul, online, beneficiază de 3% discount. Transportul este gratuit pentru comenzile peste 250 de lei, fără transport. Bifați acest lucru la finalizarea unei comenzi.

 

 

 

Cum plătesc

Aveți la dispoziție trei variante de plată și posibilitatea de a alege una dintre metodele de plată de mai jos:

 

1. Plata online, cu cardul

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. Avantajele acestei metode de plata sunt :

 

- siguranță

 

- comoditate și ușurință în procesul de comandă

 

- în plus puteți oferi mai ușor cadouri altei persoane.  De asemeni îi puteți surprinde cu un cadou pe cei dragi și în cazul în care sunteți în afara țării sau in alt județ

 

2. Transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin transfer bancar se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. După trimiterea comenzii veți primi toate informațiile necesare și factura proformă care conține datele care trebuie înscrise pe ordinul de plată. În acest caz clientul trebuie să faca plata în aceeași zi sau maxim a doua zi de la lansarea comenzii. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății de catre bancă .

 

3. Plata în sistem ramburs, la curier

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri plata se va face pe loc către comisionarul care efectuează livrarea.