Cart Cosul este gol. Ai produs in cos. Ai produse in cos.

* Exceptând situațiile când sunt valabile alte oferte, comenzile de bijuterii cu o valoare mai mare de 100 de lei, fără transport, achitate cu cardul, online sau prin transfer bancar, beneficiază de 5 % discount    

Despre noi

Anne's Bijoux este un magazin online administrat de S.C. Anne's  Bijoux S.R.L. cu sediul în sat Preluca, județul Neamț, având CUI 31437421, J27/185/29.03.2013, capital social 200 ron . Suntem deținători ai Autorizației nr.0008568, eliberată de ANPC pentru efectuarea de operațiuni cu metale prețioase, aliaje ale acestora și pietre prețioase.

 

Anne's Bijoux este o marcă înregistrată Certificar nr. 144134. 

 

 Certificat de Inregistrare Seria B , nr. 2703243.

 

Anne's Bijoux este platitoare de TVA Certificar seria B nr.1058972. 

 

Certificat marca de responsabilitate ANPC

 


Considerăm că bijuteriile sunt indispensabile pentru o ținută completă, elegantă, plină de stil și uneori chiar ne ridică moralul. Ideea Anne’s Bijoux a pornit din pasiune pentru bijuterii. Iubim ceea ce facem, punem mult suflet în tot și iubind și bijuteriile ne-am gândit ca această pasiune să o împărțim cu dumneavoastră.
Obiectivul nostru constă în a oferi soluții celor care sunt în cautarea unui cadou sau pur și simplu vor să-și facă o bucurie. Consilierii nostri de vânzări sunt mereu pregătiți pentru a vă ajuta în alegerea bijuteriilor care vi se potrivesc sau pentru a vă ajuta să alegeți un cadou. Uneori alegerea unui cadou este o misiune destul de dificilă, iar un mic ajutor chiar nu strică.
 Vă oferim bijuterii deosebite, toate din argint 925, în serie mică, în stiluri cat mai variate, modele frumoase, alese cu deosebită grijă, pentru toate gusturile, pentru toate vârstele, bijuterii din argint simplu sau cu pietre semiprețioase, bijuterii pentru copii cât și bijuterii pentru bărbați.
 Avem mereu noutăți la standarde înalte de calitate. E suficient să ne “ vizitați “ și sigur nu veți rezista tentației de a vă comanda ceva ! :)
Politica noastra se bazează pe corectitudine și respect, de aceea vom fi mereu receptivi la întrebările ori sugestiile referitoare la produsele sau serviciile de care ați dori să dispuneți pe site-ul ANNE'S BIJOUX .
Și pentru că ne respectam clienții încercăm să le oferim servicii ireproșabile, ne străduim să expediem cât mai rapid comenzile, să le ambalăm atent ca să fim siguri că ajung în cele mai bune condiții la dumneavoastră.
Pe site găsiți și detalii despre semnificația pietrelor, întreținerea lor și sfaturi legate de întreținerea bijuteriilor.
Sperăm să avem o colaborare cât mai plăcută și să ne ridicam la nivelul așteptărilor dumneavoastră ca să reveniți mereu cu placere pe site-ul Anne's Bijoux.
Vă așteptăm cu drag și pe blog pentru un plus de informații sau cu impresii și comentarii !