Coș de cumpărături

* Toate bijuteriile comandate si achitate cu cardul, online, beneficiază de 5 % discount. Transportul este gratuit pentru comenzile de bijuterii care depășesc 250 de lei, fără transport. Bifați acest lucru la finalizarea unei comenzi.

 

 

 

Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor personale

Politica de confidențialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului  https://www.annesbijoux.ro și explică modul în care se folosesc și protejează informațiile tale personale.  Această politică de confidențialitate nu se aplică terților, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terteîși desfășoară politica de confidențialitate proprie, pe care vă recomandăm să o citiți.

 

Datele de contact pe care decideți să ni le funizați sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din Romania și sunt folosite ca atare.

 

Datele furnizate de dumneavoastră în cursul navigării pe acest website prin intermediul formularelor online,  formularelor de comandă sau alte modalități, pot fi folosite de https://www.annesbijoux.ro și sunt prelucrate în scopul promovării și îmbunătățirii serviciilor noastre. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi dezvăluite unei terțe părți, exceptând situațiile legale.

 

Dacă doriți înlăturarea datelor dumneavoastră personale din inregistrările noastre (cu excepția situațiilor unde, din motive legale, trebuie pastrate – exemplu facturi emise)puteți să ne solicitați acest lucru printr-o cerere scrisă sau printr-un email.