Coș de cumpărături

* Exceptând situațiile când sunt valabile alte oferte, comenzile de bijuterii cu o valoare mai mare de 100 de lei, fără transport, achitate cu cardul, online sau prin transfer bancar, beneficiază de 5 % discount    

Termeni și condiții

Descrierea serviciilor:

DECLARAȚIE DE CONFORMITATE ȘI GARANȚIE


Anne's Bijoux, magazin online operat de S.C. ANNE'S BIJOUX  S.R.L. cu sediul în  sat Preluca, Județul Neamț, având CUI 31437421, J27/185/29.03.2013, deținătoare a Autorizației nr. 0008568 eliberată de ANPC pentru efectuarea de operațiuni cu metale prețioase, aliaje ale acestora și pietre prețioase, asigură, garantează și declară pe propria răspundere, conform prevederilor art. 5 din hotărârea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune in pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului, că bijuteriile din argint și ceasurile importate și comercializate de societate, nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu normele UE.

Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate și certificate, au o puritate de 92,5% și poartă marcajul direcției ANPC - Metale Prețioase care garantează calitatea metalului prețios utilizat. Marcajul ANPC este un simbol mic, vizibil cu ajutorul unei lupe.
 Pietrele naturale pot prezenta mici diferențe și imperfecțiuni de culoare, textură sau mici crăpături, dar acesta nu este un defect, este aspectul lor natural. Toate bijuteriile de pe site sunt fotografiate individual, dar, cu toate acestea, nu putem garanta o acuratețe de 100% a culorilor. Diferențele pot apărea în funcție de calibrarea monitoarelor sau device-urilor de pe care le vizualizați. Depunem tot efortul să prezentăm cât mai detaliat produsele și vă rugăm să citiți cu atenție descrierea fiecărui produs. În cazul în care depistați anumite erori, vă rugăm să ni le semnalați.

Anne’s Bijoux
este un magazin on-line de bijuterii  și accesorii ce oferă clienților săi posibilitatea de a comanda doar on-line produsele prezentate în cadrul magazinului.
 Bijuteriile se livrează împreună cu un certificat de calitate ce confirmă faptul că sunt din argint 925 și îndeplinesc toate cerințele de calitate în conformitate cu normele în vigoare. Nu oferim certificat și garanție pentru pietre.

 

Pentru a beneficia de garanție se vor respecta indicațiile de mai jos:

         Întreținerea și păstrarea bijuteriilor

 • -  Bijuteriile se manevrează cu deosebită delicatețe.
 • -  Se vor da obligatoriu jos la treburile casnice, la duș, coafor, vor fi ferite de contactul cu produse chimice ( vopsele de păr, soluție permanent, clor) și cosmetice( parfumuri, creme, ficsativ).
 • -  În cazul bijuteriilor cu marcasite sau pietre mai mici se va evita contactul îndelungat cu apa sau manevrarea brutală a acestora.
 • -  Bijuteriile cu pietre prețioase sau semiprețioase sunt sensibile la substanțele chimice și cosmetice, razele de soare, putându-și pierde culoarea sau în cazul argintului a stratului de suprafață.
 • -  Bijuteriile care conţin părţi din cauciuc îşi pierd elasticitatea dacă intră în contact cu spray-urile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic.
 • -  Bijuteriile placate cu aur, cu rodiu negru sau rodiu galben se dau jos la baie, treburile casnice, la mare, înainte de a intra în apă sărată, de asemeni sunt sensibile la creme, parfumuri sau detergenți. Placarea se face într-un strat subțire, de suprafață, iar în contact cu diverse substanțe acel strat se șterge.
 • -  Materialele de natură organică, perle, coral, scoici, sidef, sunt sensibile la produsele cosmetice și petro-chimice.
 • -  Cerceii, colierele, lanțișoarele nu se vor purta în timpul somnului pentru a nu se deteriora, iar manevrarea sistemelor de închidere a acestora se va face cu delicatețe.
 • -  Feriți bijuteriile de accesul copiilor.
 • - Chiar dacă sunt ușor reglabile, evitați să modificați dumneavoastră dimensiunea inelelor cu mici pietre dispuse de-a lungul inelului. Prin strangere sau îndepărtare riscați să cadă pietrele.
 • -  Bijuteriile nu se vor purta în timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpirație abundentă ( la sala de sport) pentru a se evita zgărierea stratului de suprafață sau dezlipirea pietrelor. 
 • -  Bijuteriile din argint se păstrează în locuri uscate, în cutii, departe de bucatarie sau baie pentru a preveni oxidarea lor.
 • - Ceasurile se dau obligatoriu jos de la mână înainte de a intra în piscină, la mare, înainte de duș, saună, diverse activități sportive sau diverse activități casnice
 • -  Bijuteriile netratate cu un strat de rodiu se pot înnegri în contactul cu umezeala sau căldura, dar asta nu costituie un defect. Curățat cu soluții specifice argintul își va recăpăta strălucirea.
 • -  Pentru îngrijirea bijuteriilor și păstrarea strălucirii acestora vă recomandăm să utilizați o cârpă moale, specială pentru curățarea acestora și în nici un caz nu utilizați solvenți sau substanțe chimice.
 • -  La curățarea bijuteriilor e de preferat să folositi produse specifice. Rețineți că pietrele naturale ( gen coral, chihlimbar, perle, sidef...) pot suferi modificari chiar și de la soluțiile de curățare a argintului.
 • -  Cu siguranță veți găsi informații precum că bijuteriile simple, fără pietre se mai pot curața prin fierbere în apă cu bicarbonat, dar noi zicem că e de preferat să folosiți polish special pentru bijuterii.
 • Despre curățarea pietrelor găsiți pe site detalii la rubrica “ Pietre specifice zodiilor”.
 
* Garanția dată bijuteriilor este de 2 ani
 
- Garanția vă asigură că bijuteriile sunt din argint, că sunt marcate și verificate de catre ANPC și că în cazul în care respectați condițiile generale de folosire nu-și vor schimba proprietățile descrise mai sus . 

- Garanția oferită produselor nu include deteriorarea provocată bijuteriilor din cauza nerespectării indicațiilor de mai sus, a neatenției, a neglijenței, a utilizării necorespunzatoare a acestora, a accidentelor sau a altor factori care nu au legatură cu defectele de execuție.

* Cumpăratorul nu poate cere înlocuirea bijuteriilor din motivul căderii pietrelor. De asemeni garanția nu acoperă uzura stratului de aur sau de rodiu cu care sunt placate unele bijuterii din argint.
În cazul ceasurilor garanția acoperă doar mecanismul ceasului care va fi schimbat în cazul in care se defectează din alt motiv decat culpa cumpărătorului. Garanția nu acoperă bateria ceasului. Orice reparație la bijuterii se va efectua în mod gratuit sau se vor înlocui în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de manoperă a reprezentat cauza deteriorării și nu utilizarea necorespunzătoare a bijuteriei de catre cumpărator. În cazul în care se dorește înlocuirea cu un produs identic nu vă putem garanta că acest lucru este posibil. Reparațiile de service pentru cazurile de deteriorare a bijuteriilor din cauza nerespectării condițiilor de intreținere, a neatenției, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzatoare sau a altor factori care nu au legatură cu procesul de execuție a bijuteriei vor fi suportate de către cumpărător.

 Bijuteriile cărora li s-au aplicat intervenții neautorizate pierd garanția! 

Nu se oferă garanție în cazul persoanelor alergice la argint !!!

 

 

Politica de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea comercială Anne’s Bijoux SRL, în calitate de  proprietar și administrator al magazinului online Anne’s Bijoux, respectă cu strictețe caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărui client .

Conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, SC Anne’s Bijoux SRL are obliațtia de a administra în condiții de siguranță și exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de SC Anne’s Bijoux SRL  în scopul de  a livra produsele comandate din cadrul magazinului online și de a comunica informații utile cu privire la produsele comercializate, oferte și promoții,  după caz, informații despre site, soluționarea cererilor, întrebărilor sau de reclamații/sesizări facute de catre dumneavoastră. Datele care vi se cer sunt necesare pentru întocmirea facturilor și pentru livrarea comenzilor făcute online sau telefonic. Doar informațiile de contact ( telefon i adresă ) sunt comunicate firmelor de curierat, acestea fiind necesare în finalizarea procesului de livrare.
SC  Anne’s Bijoux SRL nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele dumneavoastră fără acordul dumneavoastră, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastră altor persoane (fizice sau juridice) sau altor site-uri. La solicitarea dumneavoastră toate datele pot fi șterse. Mai puțin cele de pe facturile emise, care vor rămâne în contabilitate.

 

 

 Obligațiile utilizatorilor

 Site-ul este proprietatea SC.ANNE’S BIJOUX S.R.L. nici un material de pe acest site ( poze , texte ) nu poate fi reprodus parțial sau integral fără permisiunea proprietarului, indiferent de modalitatea reproducerii. Utilizatorii sunt obligați să nu copieze textele sau fotografiile expuse în vederea utilizării lor în scopuri comerciale. Este strict interzisă utilizarea sau contactarea acestui magazin online în scopul fraudării, alterării lui, a conținutului textelor sau pentru a discredita sau hărțui proprietarul site-ului, ori clienții săi sau pentru a discredita produsele comercializate de acesta. De asemeni se interzice folosirea unui vocabular necuviincios. Prin simpla accesare a acestui site sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții, vă rugăm să încetați utilizarea acestui site.