pandantdin argint annesbijoux cu maica domnului.jpwg.jpqg

UMILENIE- milă dar şi mângâiere
Această icoană a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu a aparținut Sfântului Serafim de Sarov (prăznuit pe 2 ianuarie). El se ruga zilnic înaintea sfintei icoane ce se afla în chilia sa. Se spune ca acesta îi vindeca pe bolnavii care veneau la el prin ungerea cu ulei din candela ce o ținea mereu aprinsă înaintea icoanei Maicii Domnului „Umilenie”.
Era numită de către Sfântul Serafim de Sarov „Bucuria tuturor bucuriilor”. Aceasta icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului este mai neobişnuită pentru că Preacurata Maică este zugrăvită fără Prunc, cu capul aplecat. Icoana "Umilenie" are puterea de a schimba soarta oricarui om care cu credinta si nadejde se va ruga in fata ei.
Această icoană a făcut nenumărate minuni, a vindecat bolnavi, i-a ajutat pe cei care isi doreau să aibă copii, i-a împăcat pe cei certați.
Potrivit istoriilor despre copiile icoanei, ele sunt renumite prin numeroase şi miraculoase vindecări.
Se spune că în Rusia, în oraşul Vologda, în anul 1830, a fost oprită epidemia de holeră după o procesiune cu două icoane – cea cu şapte săgeţi şi cea „a celor şapte oraşe” („de Semigrad”).

Pe site puteti achizitiona acesta iconita cu un deosebit rol protector.